0
Fudbal
FK Hajduk Split

FOTO: Twitter/@hajduk

HAJDUK U SRBIJI NAŠAO REŠENJE: Splićani pronašli trenera koji bi mogao da prekine dominaciju Dinama!

Objavljeno: 17.04.24 u 09:33

Hajduk hoće da konačno osvoji titulu

Hajduk Split je u potrazi za svežim impulsom kako bi povratio svoj nekadašnji sjaj i ponovo se vinuo ka vrhu hrvatskog fudbala. Kako bi okrenuli novi list i krenuli putem osvajanja titula, klub je usmerio svoje oči ka Srbiji i navodno je blizu dovođenja novog trenera.

Feđa Dudić, trenutni trener Radničkog iz Kragujevca, izdvojio se svojim impresivnim radom na klupi tokom ove sezone, što je privuklo pažnju Hajduka. Sa samo 41 godinom, Dudić je već pokazao izvanrednu taktičku sposobnost i vođstvo, dovodeći ekipu do polufinala Kupa Srbije, kao i do borbe za plasman u kvalifikacije za Ligu konferencija.

Sada se spekuliše da bi Dudić mogao napustiti Radnički i preći u redove Hajduka iz Splita, gde bi imao priliku da pokaže svoj talenat na većem i izazovnijem nivou. Za Hajduk, koji već dugi niz godina čezne za titulom prvaka Hrvatske, ovo bi mogao biti ključni korak ka ostvarenju tih ambicija.

Feđa Dudić nije stranac u fudbalskom svetu bivše Jugoslavije. Pre nego što je započeo trenersku karijeru, ostavio je trag i kao igrač, posebno u Travniku i zagrebačkom Dinamu, gde je osvojio prvenstvo Hrvatske 2002. godine. Sa iskustvom kako u igračkoj, tako i u trenerskoj ulozi, Dudić bi mogao doneti novu perspektivu i energiju u Hajduk, nadajući se povratku slavnih dana i osvajanju trofeja.

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter