0
Domaći fudbal

Igor Duljaj (FOTO: FK Partizan)

DULJAJ BRUTALNO ISKREN: Trener Partizana progovorio o sukobu sa Nađom pred večiti derbi!

Objavljeno: 17.04.24 u 11:24

Duljaj se dotakao teme toga ko će voditi 173. večiti derbi protiv Crvene zvezde

Igor Duljaj će zbog žutog kartona protiv Čukaričkog morati da propusti 173. večiti derbi, a njegova zamena na klupi Partizana biće legendarni Albert Nađ.

Ipak, crno-belu javnost je potresla informacija da Nađ ne želi da vodi ekipu protiv Zvezde, zbog čega se sada oglasio i Duljaj, koji je objasnio pozadinu celog sukoba.

U ovom momentu smo svi koncentrisani za predstojeće mečeve sa Crvenom zvezdom i ne bih pridavao previše značaja događaju o kome me pitate, a na kome javnost insistira u prethodna 24 časa. Najbitnije je da smo seli za sto, prevazišli sve to što se dogodilo i da smo svi, zajedno sa igračima, fokusirani isključivo na utakmice sa Crvenom zvezdom u prvenstvu i Kupu Srbije.

Dešavaju se nesporazumi i tenzije i u familijama, a kamoli u velikim sportskim kolektivima, iako je ovo naše baš „prenaduvano“ u medijima. Izvinite, sada moram na trening, ostavio bih temu koja vas zanima u prošlosti, jer smo je i prevazišli i nastavili dalje. Nismo uopšte mi važni, važan je samo Partizan – zaključuje Igor Duljaj za Telegraf.

Da podsetimo, Crvena zvezda će u subotu 20. aprila od 18 časova ugostiti ekipu Partizana u okviru 173. večitog derbija.

Situacija na tabeli je takva da aktuelni šampion Srbije ima sedam bodova više u odnosu na svog najvećeg rivala, tako da nas sigurno očekuje zanimljiva utakmica.

Standings provided by Sofascore
19
3

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter