0
AdmiralBet ABA Liga
Nebojša Čović

Nebojsa Covic President of KK Crvena Zvezda during the 2022/2023 Aba Press Conference and Practice session at Aleksandar Nikolic Hall on January 18, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

ČOVIĆ PRETIO IGRAČIMA POSLE MEČA SA STUDENTIMA? Evo šta na ove priče kaže jedan od čelnika Zvezde! (FOTO)

Objavljeno: 17.04.24 u 12:29

Zvezda je odigrala ispod očekivanja u Evroligi

Posle tesne pobede protiv Studentskog centra (83:81) u prvom meču četvrtfinala plej-ofa regionalne lige, prvi čovek kluba Crvena zvezda, Nebojša Čović, okupio je igrače na sastanku dan kasnije. Informacije koje je portal Informer dobio od nekoliko izvora o ovom sastanku izazvale su brojne reakcije.

Željko Drčelić, član uprave kluba, potvrdio je održavanje sastanka uprave bez prisustva igrača i trenera Janisa Sferopulosa, ali je istakao da sportskom sektoru pružena maksimalna podrška.

Bio je sastanak samo posle Efesa, na kome smo svi prisustvovali i analizirali šta se desilo u Istanbulu. Trener i igrači imaju potpunu podršku svih nas. Nije tačno da je Čović pretio da će leteti glave i da se raspravljao sa trenerom Sferopulosom – kazao je Drčelić.

Željko Drčelić
Zeljko Drcelic Predsednik UO KK Crvena zvezda during the 2023/2024 Turkish Airlines EuroLeague match between Crvena Zvezda Meridianbet Belgrade v Zalgiris Kaunas at Stark Arena on February 09, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Iako navijači Crvene zvezde skandiraju protiv čelnika kluba, predsednik Čović smatra da je situacija pod kontrolom.

Ovo je demokratsko društvo i svako ima pravo da iskaže nezadovoljstvo, ako tako misli. Međutim, uprava Crvene zvezde radi najbolje što može. Svi smo mi samo radnici Zvezde koji daju svoj maksimum u svakom smislu da dođemo do uspeh – izjavio je Čović.

Nebojša Čović nedavno je izjavio da je došlo vreme da neko drugi preuzme Zvezdu, a kao idealno rešenje naveo je Željka Drčelića, člana uprave kluba.

Moja funkcija je već izuzetno odgovorna i obavezujuća. Verujem da znate da je predsednik Upravnog odbora izuzetno odgovorna pozicija. Izjavu predsednika kluba sa kojim izuzetno dobro sarađujem vidim samo kao kompliment i dodatnu obavezu – rekao je Drčelić.

Uoči duela dva najveća rivala, Crvene zvezde i Partizana, Drčelić poziva na normalizaciju odnosa između klubova.

Moramo da sednemo i da razgovaramo i da vratimo sve sportske okvire jer samo tako utakmice mogu da budu sportski praznici. U suprotnom, svi smo na gubitku. Čemu prozivke, uvrede i neredi – zaključio je Drčelić.

15
3

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter