0
Domaći fudbal

grobari navijaci fans supporters flags zastave baklje flairs during the Mozzart Super Liga 2023/2024 match between Cukaricki and Partizan at stadium FK Cukaricki on April 14, 2024 in Beograd, Serbia. (Photo by Nikola Gligic/Starsport.rs ©)

BITNA VEST ZA GROBARE: Evo kada kreće prodaja ulaznica za 173. večiti derbi!

Objavljeno: 17.04.24 u 11:12

Grobari su saznali kada će moći da kupe karte za duel sa Crvenom zvezdom

Partizan će u subotu od 18 časova gostovati večitom rivalu, Crvenoj zvezdi u okviru 173. večitog derbija. Prodaja ulaznica za deo tribina na kome će biti navijači Partizana, kreće danas, u sredu 17. aprila od 10 časova.

„Grobari“ će biti smešteni na jugu i na zapadu. Ulaznice za južnu tribinu koštaće 700 dinara, a pristalice koje bi želele da utakmicu gledaju sa zapada, moraće da izdvoje 1300 dinara za kartu. Jedna osoba može kupiti najviše 4 karte uz identifikacioni dokument.

Od srede se ulaznice mogu kupiti na prodajnom mestu „Ticketline Shop“- Novi Beograd, TC  Novi Merkator od 10 do 18 časova, do petka. Na blagajnama stadiona Partizana takođe prodaja kreće u sredu od 10 do 18 časova, a navijači će takođe do petka moći da kupe karte na blagajni. 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter