0
Košarka

Mathias Lessort dunks the ball during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and Fenerbahce Beko Istanbul on February 23, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

TRENER ZVEZDE ZASLUŽAN ZA LESOROV DOLAZAK U PARTIZAN: Velika ispovest Matijasa Lesora! (VIDEO)

Objavljeno: 16.04.24 u 08:36

Evo kako je došlo do neraskidive veze.

Čima Moneke je praktično najveća multimedijalna zvezda Evrolige, a u svom podkastu je poznat po tome što je već imao sijaset sjajnih gostiju.

Gost nove epizode potkasta bio je Matijas Lesor, a Francuz je govorio o tome kako je došlo do prelaska u Partizan.

– Počeo sam godinu u Makabiju. Partizan me je već želeo tokom leta. Hteo sam u Evroligu. Pojavila se mogućnost u Makabiju. Ostao sam dva meseca.

Jasan je bio da je Željko bio ključni faktor.

– Žižić je bio povređen. Kada se vratio, trener Sferopoulos mi je rekao da mu se dopadam i da sam doaba igrač, a i to da igram pod ugovorom. Partizan je zvao i dalje. Nisu samo želeli da potpišu centra. Zvali su me u septembru, a onda u decembru. Pokazali su da me zaista žele i da vide nešto u meni. Znate kako je kada se dopadnete Željku.

 

 

5
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter