0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

TRENER RADNIČKOG PRIZNAO NAKON ŽREBA: ‘Ispunila mi se želja!’

Objavljeno: 16.04.24 u 13:23

Imaju veliku priliku da uđu u finale.

Odlukom današnjeg žreba na Terazijama, Radnički 1923 sastaće se sa ekipom Vojvodine. Trener tima iz Kragujevca – Feđa Dudić zadovoljan je ishodom žreba.

On je uoči žreba otvoreno priznao da bi voleo da izbegnu Crvenu zvezdu, ako je to ikako moguće:

during the Mozzart Super Liga Season 2023/2024 match between Vozdovac and Radnicki 1923 Kragujevac at stadium FK Vozdovac on April 15, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Jeste, želje su mi se ispunile, hvala Bogu. Ali, ništa to ne znači, nikakvu nam prednost ne daje, ali svakako nam daje satisfakciju. Kad igramo kući, niko protiv nas nije favorit. Moram reći da su šanse za prolaz 50:50. Probaćemo da uđemo u to istorijsko finale, igrali smo već protiv Vojvodine kući u ligi, znamo o kakvoj se ekipi radi. Od tada su puno bolji, zaređali su veliki broj pobeda, ne očekuje nas lagan posao, ali bolje da oni nama gostuju ovde, nego da mi idemo tamo – reči su trenera Radničkog iz Kragujevca.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter