0
Kladionica

FOTO: AdmiralBet

SVECI U KATALONIJI, BARSA BRANI GOL PREDNOSTI SA PARKA PRINČEVA: Uskoro saznajemo ko su prvi učesnici polufinala Lige šampiona!

Objavljeno: 16.04.24 u 15:15

Večeras su na programu prvi revanš mečevi četvrtine finala Lige šampiona, a može se reći da dugo nismo imali prilike da gledamo ovako uzbudljive duele u ovoj fazi takmičenja.

Naime, od 21 čas Barselona dočekuje PSŽ, dok Atletiko gostuje Borusiji iz Dortmunda nedelju dana nakon spektakularnih utakmica, koje su poslužile kao sjajan uvod za ono što nas čeka večeras.

Meč pun preokreta je odigran u Parizu na Parku Prinčeva, a prvi do prednosti su stigli Katalonci. Barsa je povela golom Rafinje u 37. minutu, da bi dva brza gola Dembelea i Vitinje, u 48. i 50. minutu, donela Svecima potpuni preokret, ali tu nije bio kraj uzbuđenja. Za izjednačenje se postarao ponovo Rafinja, koji je inače bio igrač utakmice, da bi konačan rezultat svojim prvim dodirom na meču postavio Andreas Kristensen u 77. minutu. Ove dve ekipe imaju istoriju, a interesantno je da je na svom prethodnom gostovanju u Barseloni Kilijan Embape postigao het-trik. PSŽ je tada slavio sa 4:1, pa je Barsa eliminisana u osmini finala te sezone, ali ovo je sada neka druga Barsa i neki drugi PSŽ.

Što se tiče drugog četvrtfinalnog duela, Atletiko je trijumfovao sa 2:1, a na prvi pogled deluje da je ta pobeda Atletika mogla da bude i ubedljivija. Jorgandžije su na trenutke imale i više od igre, ali na kraju su jedva sačuvale živu glavu i gol prednosti, pošto je Brant pogodio rašlje u 96. minutu. Svakako, na kraju dana Milioneri i dalje imaju aktivan rezultat, a Signal Iduna Park je teško osvojiva tvrđava, na kojoj često gledamo spektakularne utakmice.

Biće neizvesno koja od ove četiri ekipe će se plasirati u polufinale, ali ono što je sigurno je da je kladionica AdmiralBet spremila promo kod EVROPA koji svim igračima donosi 30% freebeta na prvu dnevnu uplatu depozita. Promo kod je aktivan svakog dana do kraja sezone kada se igraju mečevi Lige šampiona, Lige Evrope i Lige konferencija, a tu su i brojni specijali, kao što su da će Barsa slaviti u Parizu uz 3+ crvena kartona za Katalonce, ili da će doći GG4+ uz barem dva gola Embapea.

Sve od navedenih promocija, kao celokupna ponuda, su dostupni svim igračima sa otvorenim korisničkim nalogom na sajtu AdmiralBet.rs. Za registraciju je potrebno izdvojiti svega nekoliko minuta i može se kompletirati na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Sve novoregistrovane igrače očekuje 3000 dinara Bonusa dobrodošlice, bez depozita, ali ni to nije sve!

Prve 3 uplate depozita nakon registracije svim novoregistrovanim igračima donose neverovatnih 500% bonusa u visini do 300.000 dinara! Takođe, na sajtu AdmiralBeta je u toku peta od šest etapa Fazi slot maratona, dok je ove subotu startovala i druga faza promocije Kladijator, koja donosi takmičenje za robne nagrade u vrednosti do 10.000.000 dinara. Do 20. maja svake nedelje će 10 igrača koji pogode najveću kvotu na dobitnom tiketu u ciklusu osvojiti VIP ulazinice za meč Srbija – Engleska, letovanje u Turskoj za 2 osobe, iPhone 15 pro, Sony Playstation 5, televizor Hissense od 55 inča, Apple Airpods slušalice ili 100 litara Carlsberg piva!

Pogledajte kompletnu ponudu, iskoristite promo kod EVROPA i uživajte u bogatom fudbalskom programu uz AdmiralBet!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter