0
Fudbal

Fudbal Super League Season 2020-2021 Partizan v Indjija head coach Savo Milosevic Beograd, 22.08.2020. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

SAVO MILOŠEVIĆ NAPUŠTA KORMILO BIH: Na njegovo mesto dolazi čovek koji je bio akter čuvenog meča na Marakani!

Objavljeno: 16.04.24 u 16:12

On je bivši reprezentativac i kapiten Bosne i Hercegovine

Savo Milošević više nije selektor reprezentacije Bosne i Hercegovine, a poznato je i ko će ga zameniti. 

Kako prenosi tamošnji „Avaz“, Milošević nije želeo da razgovara o nastavku saradnje i okrenuće se novim izazovima. Razlog je neuspeh u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo u Nemačkoj i poraz u Zenici od Ukrajine (1:2).

Kao potencijalna zamena spominje se Sergej Barbarez, bivši reprezentativac i kapiten Bosne i Hercegovine. 

SPORT FUDBAL KVALIFIKACIJE BOSNA I HERCEGOVINA SRBIJA I CRNA GORA BIH SCG Barbarez Sergej (levo) i Danijel Ljuboja Sarajevo, Kosevo, 9.10.2004. foto: Pedja Milosavljevic

Barbarez je veliko fudbalsko ime u BiH, igrao je za tu reprezentaciju od 1998. do 2016. godine, a bio je učesnik i onog čuvenog meča između Srbije i Crne Gore i BiH. Tadašnji Plavi su slavili sa 1:0 na Marakani, otišli na Svetsko prvenstvo.

Svoju fudbalsku karijeru gradio je u Nemačkoj, gde je nastupao za Hanover, Union Berlin, Hansu, Borusiju Dortmund, HSV i Bajer Leverkuzen. 

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter