1
ATP

FOTO: Youtube screenshot

PRVO HVALI NOVAKA, A SADA GA OPET PROZIVA: „Ne smem da spomenem Đokovića jer se bojim gneva…“

Objavljeno: 16.04.24 u 18:12

Rodik ponovo ima šta da kaže na račun Novaka i njegovih navijača

Nekada svetski broj 1, Endi Rodik, često se oglašava putem društvenih mreža i podkasta i komentariše zbivanja na ATP turu. Samim tim, Novak Đoković, najbolji teniser svih vremena, često mu se nađe „u ustima“. 

Ovog puta je govorio o Novaku jer je Srbin opsovao jednog navijača tokom duela sa Kasperom Rudom, dok je Rodik pozvao da svetski broj jedan bude kažnjen zbog toga. 

Nakon što je Holger Rune dobio upozorenje kada je napravio „bla-bla gest“, dok je izviždan zbog vremenskog prekršaja, Rodik je tvrdio da je Đoković zaslužio kršenje kodeksa.

Ako Rune upadne u nevolje jer pravi životinje od balona svojim rukama, onda dobija upozorenje. Onda ako neko pogleda gomilu i na dva različita jezika u istoj rečenici kaže, začepi. Osećam da bi to trebalo da opravda upozorenje – rekao je Rodik.

Njegov kovoditelj je pitao ko je opsovao publiku, ali se Rodik naizgled plašio da prozove Đokovića, znajući da će se suočiti sa gnevom navijača.

– Najveći teniser svih vremena. Nemoj. I tako, bukvalno, ne znam šta da kažem bazi obožavatelja. Oni su kao – nije me briga ako psuje. Ja sam kao – to je u redu. Ali i to je pravilo koje važi 50 godina. Zato što vam se ne sviđa pravilo, nije trebalo da bude kažnjen? Ne razumem. To je nelogično. To je ludo. Činjenica je da je to bila stvar koja je pokrenula ovu nedelju. Oh, Bože, to je tako dosadno. U svakom slučaju, Novak je neverovatan. Ali pokušavam da to pokrijem jer ih se bojim – odgovorio je nervozni Rodik

0
0

1 Komentara

  1. Pa zasto onda spominje Novaka, a on dok je igrao tenis on nije uopste psovao i nije se bunio i sta jos ne ….sta sada hoce aplauz, ma da ovi mladji teniseri uopste ne luduju i jos gore stvari rade i gleda im se kroz prste…a Novaka ne ostavljaju na miru svakoga dana samo o njemu se vode komentari o drugima ni rec …

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter