0
Košarka

Marko Guduric Bogdan Bogdanovic Aleksa Avramovic Srbija - Kanada 8.9.2023. (photo by STARSPORT)

POZNAT PLAN PRIPREMA ZA OLIMPIJSKE IGRE: Košarkaše čekaju pakleni mečevi pred put u Pariz!

Objavljeno: 16.04.24 u 20:33

Olimpijske igre na programu su od 26. jula do 11. avgusta

Bliže nam se Olimpijske igre, za nešto više od tri meseca počinje najveća planetarna sportska smotra, a košarkaši Srbije će učestvovati na istoj. 

Sada je i poznat plan priprema izabranika Svetislava Pešića, koji će deo priprema odraditi u Staroj Pazovi, a potom odigrati i nekoliko pripremnih mečeva.

Pripreme će se odvijati u tri faze, a zvanični početak je 24. juna.

U Staroj Pazovi će Orlovi raditi sve do 11. jula i za to vreme odigrati dve pripremne utakmice zatvorenog tipa u beogradskoj Areni. Rivali će biti prvo Holandija 5. jula, a zatim Turska dva dana kasnije.

Sledi put u Lion i duel sa Francuskom 12. jula, a dan kasnije i let za Abu Dabi.

Tamo su na programu mečevi sa Australijom 16. i Amerikancima 17. jula. To će biti dobra uvertira za duel dve selekcije na startu grupne faze.

Po završenom poslu u Abu Dabiju, sledi povratak u Beograd kako bi se završile pripreme. Očekuje se da će Orlovi odigrati još jednu utamicu u Areni, ali protivnik nije poznat. Put Pariza, krenuće 24. jula, četiri dana pre prvog takmičarskog meča. 

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter