0
Evroliga

during the 2023/2024 Turkish Airlines EuroLeague match between Maccabi Tel Aviv v Baskonia at Belgrade Arena on April 16, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

PONOS IZRAELA ĆE MEĐU OSAM NAJBOLJIH: Baskonija ni blizu pobede uprkos brutalnoj partiji bivšeg igrača Partizana (VIDEO)

Objavljeno: 16.04.24 u 20:53

Makabi pred navijačima u Beogradu razbio Ivanovićevu četu

Košarkaši Makabija iz Tel Aviva plasire u osam najboljih ekipa Evrolige!

Oni su u okviru plej-ina ovog takmičenja savladali ekipu Baskonije sa ubedljivih 113:83 i tako obezbedili sebi put u Top 8. Kao i prethodne i ovaj meč su odigrali u Beograd, samo im je sada dom bila Beogradska arena umesto Pionira. Takođe, Ponos Izraela je večeras imao podršku od oko 250 navijača. 

 

Tim iz Izraela je stekao plus 13 već na kraju prve deonice i do kraja meča su uspeli samo da uvećaju prednost. Baskonija nije bila na očekivanom nivou, a na sve to, povredu je doživeo i Čima Moneke koji je na terenu proveo svega devet minuta.

 

„Domaće“ je predvodio Lorenco Braun sa 29 poena, a pratio ga Vejd Boldvin 26 poena. Zapažen je bio i Bonzi Kolson sa 14 poena.

U timu Duška Ivanovića najbolji je bio Kodi Miler Mekentajer koji je odigrao brutalnu partiju – 32 poena, 8 skokova i 7 asistencija, a evidentno je nedostajao veći dobrinos prve zvezde tima – Markusa Hauarda koji meč završio sa 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter