0
Evrokupovi

FOTO: Twitter/@BVB

NEVEROVATAN MEČ U DORTMUNDU: Borusija sa dva blickriga izborila polufinale Lige šampiona! (VIDEO)

Objavljeno: 16.04.24 u 22:54

Atletiko nije izdržao

Fudbaleri Borusije savladali su na krcatom Signal Iduna Parku ekipu Atletiko Madrida sa 4:2 (ukupno 5:4), nadoknadili minus od jednog gola iz prvog meča i tako prošli u veliko polufinale Lige šampiona. 

Pravi spektakl i rolerkoster viđen je na legendarnom „Vestfalenu“, gde su Milioneri nadoknadili poraz iz prvog meča na stadionu „Vanda Metropolitano“ (2:1)

 

Domaći su došli do prednosti preko Julijana Branta u 34. minutu. Ipak, tu Milioneri nisu stali, jer su već pet minuta kasnije duplirali prednost.

Gol je postigao Matsen na asistenciju Sabicera i Borusija je na taj način preokrenula ukupan rezultat dvomeča u svoju korist.

Međutim, Atletiko se nije predao i već nakon četiri minuta fudbala u drugom delu uspeli su da smanje rezultat na 2:1, i to preko autogola, a postigao ga je Mats Humels.

Usledila je prava ludnica. Naime, prvo Atletiko dolazi do izjednačenja, što je rezultat koji ih vodi dalje. Precizan je bio Korea u 64. minutu. A, onda, na red dolazi novi blickrig i možemo reći novi „preokret“ Milionera.

 

Prvo je Fulkrug pogodio u 71. minutu, da bi Sabicer svega tri minuta kasnije postigao gol i izazvao potpunu ludnicu na stadionu. 

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter