0
AdmiralBet ABA Liga
Nebojša Čović

FOTO: Starsport

ZVEZDA NIJE HTELA SFEROPULOSA: Čović otkrio da Grka nije bio prvi izbor već ON!

Objavljeno: 15.04.24 u 21:17

Čović o mnogim temama priča u emisiji

Predsednik KK Crvena zvezda, Nebojša Čović, otkrio je u emisiji „U obruču“ da crveno-beli nisu imali izbor kada je u pitanju dolazak grčkog trenera Janisa Sferopulosa na klupu srpskog šampiona.

Da je Dušan Alimpijević bio slobodan, njega bismo doveli. Ali svesni ste nepravde kako je on prošao, zahvaljujući nerezonskim potezima Matijasa Lesora, nekadašnjim našim igračem koji je sada osvedočeni mrzitelj Zvezde, što mi je žao. To je promenilo karijeru vrlo perspektivnog trenera – rekao je Čović.

Dodao je da je ideja bila da se nastavi sa Sašom Obradovićem, ali da to nije ostvareno.

Morao je da ode, bilo je zvižduka, napada, prozivanja i napravio je izvanrednu karijeru. Spada u grupu nekolicine perspektivnih trenera, nema ih mnogo, na koga naša košarka može da računa. Nismo imali izbora, Janis radi konkretno svoj posao, ja imam neke zadrške sa stranim trenerima. Da li smo uspešni, ne zaboravite da imamo trofej, neki nemaju nijedan ove sezone – istakao je Čović.

4
10

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter