0
Košarka
Dejan Milojević

FOTO: Starsport

SUZE, TUGA I BOL: Voriorsi objavili srceparajući snimak na rođendan Dejana Milojevića! (VIDEO)

Objavljeno: 15.04.24 u 19:55

Milojević je za kratko vreme ostavio dubok trag u San Francisku

Danas bi Dejan Milojević, legenda svetske košarke, proslavio svoj 47. rođendan. Međutim, umesto radosti i slavlja, srca ljubitelja košarke ispunjava tuga zbog preranog odlaska ovog velikog čoveka.

Dejanovo srce zauvek je prestalo da kuca 17. januara ove godine, nakon što mu je pozlilo tokom večere sa njegovim Golden Stejt Voriorsima. Taj tragični trenutak potresao je košarkaški svet, ostavivši prazninu koju ništa ne može ispuniti.

Ova legendarna figura svetske košarke ostavila je dubok trag među „ratnicima“ Golden Stejta. Nakon njegovog preranog odlaska, svaki zaposleni u klubu nosio je Dejanovo ime u srcu. Delegacija predvođena prvim trenerom Stivom Kerom došla je na sahranu da se poslednji put oprosti od ovog saradnika i velikog čoveka.

Iako su odlasci brzo zaboravljeni u životu, to nije slučaj kada je reč o konekciji između Golden Stejta i Dejana Milojevića. NBA tim se setio Dekijevog rođendana i posvetio mu video snimak koji je dirnuo mnoge do suza. „Zauvek naš Brate“, napisali su uz snimak, dok su se ređale izjave o srpskom košarkaškom velikanu.

Opisi poput „divna osoba“, „srećni dečko“, „nežni džin“, „posebna osoba“, „briljantan um“, „čista energija“ i „inteligencija“ samo su neki od načina na koje su ljudi opisivali Milojevića. Zaključak je jasan: „Bio je veliki meda koji mnogo nedostaje. Volimo te, Deki!“

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter