1
Domaći fudbal
Vladan Milojević

Vladan Milojević (FOTO: Starsport)

RAZLOG VIŠE DA ZVEZDA POBEDI U DERBIJU: Crveno-beli hoće da pobedom protiv Partizana Milojević proslavi veliki jubilej!

Objavljeno: 15.04.24 u 16:56

Zvezda će sigurno biti blagi favorit

Vladan Milojević, trener Crvene zvezde, će u subotu od 18 časova, u 173. „večitom derbiju“ protiv Partizana, voditi fudbalere „crveno-belih“ jubilarni 200. put sa klupe.

Klub je objavio da se o Vladanu Milojeviću može govoriti jedino u superlativu, ističući njegove poduhvate sa Crvenom zvezdom koji su vratili klub na staze stare slave. Popularni „Klark Kent“ je sa voljenim klubom ispisao istoriju, a nadimak su mu dodelili navijači usled njegovog stila i stava koji poseduje dok vodi utakmicu.

Milojević (54) je rekorder Crvene zvezde jer je predvodio ekipu na čak 44 evropska duela. Klub se ponosi njegovim postignućima, uključujući dve grupne faze Lige šampiona i proleće u Ligi Evrope, dok su u domaćim okvirima podizali pehare osvajajući titule.

Iskusni šef stručnog štaba je od povratka na klupu nizao pobede, a do sada je računajući takmičarske i prijateljske mečeve 199 puta predvodio Zvezdu sa klupe. Statistika mu je pozitivna i glasi: 146 pobeda, 32 remija i 21 poraz.

Pred crveno-belima je novi izazov kada će u subotu, 20. aprila od 18 časova odigrati 173. „večiti derbi“. Svi zvezdaši će imati priliku da posmatraju pravu fudbalsku predstavu na stadionu „Rajko Mitić“ i kao 12. igrač pomognu šefu Milojeviću da trijumfom obeleži 200. nastup na klupi Zvezde.

11
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter