0
Domaći fudbal
Stadion FK Novi Pazar

FOTO: FK Novi Pazar

RADNIČKI ISPUSTIO VELIKU PRILIKU: Novi Pazar sa bele tačke došao do boda protiv Nišlija!

Objavljeno: 15.04.24 u 18:34

Uzbudljiv meč su pružila dva tima

Fudbaleri Novog Pazara i Radničkog iz Niša odigrali su uzbudljivu utakmicu u poslednjem kolu „regularnog“ dela Superlige Srbije, završivši duel sa rezultatom 2:2.

Utakmica na stadionu kraj Jošanice bila je prepuna uzbuđenja, sa po dva postignuta gola na obe strane i po jednim realizovanim jedanaestercem. Na kraju, obe ekipe zasluženo su podelile po bod.

Novi Pazar ulazi u plej-aut sa devetog mesta na tabeli, sa 36 osvojenih bodova, dok će Radnički svoju startnu poziciju saznati po okončanju preostalih mečeva. Trenutno su deseti na tabeli sa 33 boda.

Radnički je poveo u osmom minutu kada je Dele ukrao loptu i asistirao Stevanu Vukiću, koji je postigao gol za vođstvo Nišlija. Međutim, Novi Pazar nije dugo čekao na odgovor. U 31. minutu, Mihajlo Petković je postigao gol nakon odličnog napada, izjednačivši rezultat.

Nišlije su ponovo preuzele vođstvo u 48. minutu kada je Bami Dele izveo uspešan jedanaesterac. Delovalo je da će Radnički odneti pobedu, ali je tada na scenu stupio Adem Ljajić, koji je iznudio i realizovao penal pet minuta pre kraja utakmice, donoseći Novom Pazaru važan bod.

Standings provided by Sofascore
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter