0
Evroliga
KK Makabi Tel Aviv

from left Wade Baldwin IV, #5 of Maccabi Playtika Tel Aviv, Jake Cohen, #15 of Maccabi Playtika Tel Aviv, Joe Thomasson, #24 of Maccabi Playtika Tel Aviv, Lorenzo Brown, #4 of Maccabi Playtika Tel Aviv, Roman Sorkin, #9 of Maccabi Playtika Tel Aviva and Josh Nebo, #32 of Maccabi Playtika Tel Aviv celebfrate during the 2023/2024 Turkish Airlines EuroLeague match between Maccabi Tel Aviv v Valencia Basket at Aleksandar Nikolic Hall on March 27, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

PROBLEMI ZA MAKABI: Najbolji igrač nije doputovao u Beograd i propušta duel sa Baskonijom?! (FOTO)

Objavljeno: 15.04.24 u 10:33

Taj meč je na programu u utorak od 19 časova

Završen je regularni deo sezone u Evroligi. U doigravanju, nažalost, nećemo gledati nijedan srpski klub, ali to ne znači da se ove sezone više neće igrati evroligaška košarka u Beogradu. 

U pitanju je ekipa Makabija koja zbog ratnog stanja u Izraelu svoje mečeve igra u glavnom gradu Srbije, a oni će se u borbi za plej-of sastati sa Baskonijom na „domaćem terenu“.

Taj meč je na programu u utorak od 19 časova, a za klub iz Izraela se nižu problemi. Naime, najbolji košarkaš ekipe, Vejd Boldvin, nije doputovao u Beograd.

Kako navodi novinar Arel Ginsber, Boldvin se nije ukrcao u avion zbog birokratskih problema sa pasošem. Izraelski vazdušni prostor privremeno je bio zatvoren zbog sukova s Iranom, ali sada je opet otvoren.

Klub iz Izraela će dati sve od sebe da na raspolaganju ima sjajnog beka, međutim, ne zavisi baš sve od njih, pa ćemo videti kako će se sve ovo završiti. 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter