0
Sportske igre mladih
Marko Kešelj

FOTO: SIM

OTVORENE SPORTSKE IGRE MLADIH: Marko Kešelj simbolično pogodio koš na otvaranju! (FOTO)

Objavljeno: 15.04.24 u 17:11

Sportske igre mladih us važan događaj za sport u Beogradu

Simboličnim pogotkom, na košarkaškom terenu Studentskog doma 4. April, državni sekretar Marko Kešelj otvorio je Dunav osiguranje Dan sporta na Voždovcu,koji se održava u okviru Plazma Sportskih igara mladih.

Sportske igre mladih su postale tradicionalna manifestacija,koja se održava kod nas i u regionu.Ono što je bitno je da se mladi druže, da se upoznaju i da provide vreme kroz igru i sport. Izuzetno sam zadovoljan što Ministarstvo sporta republike Srbije daje podršku ovakvoj manifestaciji.Lepo je videte ovoliko dece na terenima,koja provide vreme zajedno,baveći se sportom kroz druženje ,poštujući fer plej – istakao je Kešelj u svom obraćanju .

Prisutnima su se obratili i Aleksandar Maksić , član veća za sport opštine Voždovac i Slobodan Popović Sportski direktor Plazma SIM.

Sportske igre mladih 2024
FOTO: SIM

Dunav osiguranje Dani sporta u okviru Plazma Sportskih igara mladih tradicionalno kreću od petnaestog aprila u Beogradu i proćiće kroz osam gradskih opština, a potom nastaviti svoj put širom gradova Srbije.

Deca osnovnih i srednjih škola, opštine Voždovac takmičila su se u među decom, sve popularnijoj sportskoj igri, Lino” Između dve vatre”, kao i četiri sporta, Atletika (trka na 60m); Millennium Team Basket 3×3; Mali fudbal,Turnir u malom fudbalu Coca-Cola kup, MIS Odbojka i sve to u konkurenciji dečaka i devojčica. Takmičenja su održana na terenima Studentskog doma 4. April i FK Rad kao I u sportskoj hali na Banjici.

Priliku učešća na Danima sporta imaju su svi, bez obzira da li se aktivno bave sportom, i to potpuno besplatno.

Omogućiti osnovcima i srednjoškolcima učestvovanje u organizovanim sportskim takmičenjima i drugim besplatnim aktivnostima tokom godine je glavni cilj Plazma Sportskih igara mladih.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter