1
Domaći fudbal
Aleksandar Jovanović

goalkeeper Aleksandar Jovanovic celebrates during the Kup Srbije season 2023/2024 quarter finals match between Partizan and Vozdovac at stadium FK Partizan (JNA) on April 10, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

NADA JOŠ UVEK POSTOJI ZA PARTIZAN: Od ovoga zavisi da li će Aleksandar Jovanović igrati 173. večiti derbi!

Objavljeno: 15.04.24 u 17:33

Jovanović je bitan deo igre crno-belih

Partizan je ostao protiv Čukaričkog bez bodova, a njihov trener Igor Duljaj nije mogao da ih predvodi sa klupe. Aleksandar Jovanović, golman drugoplasiranog tima u Mozzart Bet Superligi, doživeo je povredu mišića tokom utakmice, ali postoji nada da će se oporaviti do večitog derbija 20. aprila.

Prema saznanjima Mozzart Sporta, povreda Aleksandra Jovanovića nije ugrozila ligamente, već mišiće, što je olakšavajuća okolnost. Golman je već pod terapijom, a za dva dana će biti podvrgnut novom pregledu nakon kojeg će se znati da li će moći da igra protiv Crvene zvezde.

Jovanović se povredio već u prvom minutu utakmice protiv Čukaričkog, kada je istrčao van šesnaesterca i sudario se sa protivničkim igračem. Iako je nastavio igru, morao je napustiti teren u 39. minutu.

Potencijalni nastup Jovanovića u večitom derbiju bio bi od velikog značaja za Partizan, imajući u vidu njegovu važnu ulogu u prethodnim duelima sa Crvenom zvezdom.

8
1

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter