0
Košarka
Nikola Topić

Nikola Topic at ABA league round 14 match between kk Crvena Zvezda and kk Igokea, played at Aleksandar Nikolic hall, 30.12.2023, Belgrade, Serbia. (Photo by Dusan Milenkovic/Starsport.rs ©)

KO ĆE UZETI TOPIĆA NA DRAFTU? Čuveni stručnjak najavio u kojim ekipama bi mogao da završi srpski plej!

Objavljeno: 15.04.24 u 17:56

Topić će izaći na ovogodišnji NBA draft

Mladi srpski košarkaš, Nikola Topić, zvanično se prijavio za NBA draft, stavljanjem na raspolaganje svim franšizama.

Ove sezone, Topić je igrao za Crvenu zvezdu i Megu, beležeći prosečno 17,9 poena, 6,8 asistencija i 3,6 skokova u ligaškom delu ABA lige. Njegovi impresivni nastupi su ga doveli do uvrštavanja u idealnu petorku ABA lige i proglašenja za „Zvezdu u usponu“ regionalnog takmičenja.

Nagoveštaji o tome gde bi Topić mogao završiti na draftu su već počeli da kruže, a poznati NBA draft insajder, Džonatan Vaserman, istakao je da su Vašington Vizardsi, San Antonio Spursi, Toronto Reptorsi i Juta Džez među timovima koji su najzainteresovaniji za Topića.

Ovi timovi se ističu kao glavni kandidati za Topića, a interesantno će biti videti kako će se on uklopiti sa ostalim igračima u ovim timovima, posebno uzimajući u obzir potencijalnu saradnju sa Tristanom ili Vembanjamom, kao i pod vođstvom trenera Rajakovića.

3
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter