0
Košarka

FOTO: Printscreen/X

JOKIĆ IMA PREČE STVARI OD PLEJ-OFA I KOŠARKE: „Da, uzbuđen sam jer ću provesti vreme sa ćerkom na bazenu“ (VIDEO)

Objavljeno: 15.04.24 u 08:52

„Za mene je to trenutno uzbudljivo“

Košarkaši Denver Nagetsa sinoć su savladali ekipu Memfisa u poslednjem kolu regularnog dela NBA lige (126:111), ipak, poraz tima našeg Nikole Jokića od San Antonija od pre par dana će ih koštati prvog mesta, pa u plej-of ulaze sa drugog.

Njima će rival na startu biti pobednik meča u doigravanju Pelikansi – Lejkersi, a nakon pobede nad Memfisom, najbolji košarkaš planete Nikola Jokić dao je izjavu koja je mnogima privukla pažnju.

Dobio je pitanje koliko je uzbuđen s obzirom da počinje plej-of, ipak, dobro znamo da Nikoli košarka nije toliko važna stvar u životu, a on je to ovaj put samo potvrdio. 

Uzbuđen sam što idem kući. Upravo smo juče otvorili bazen, ili pre dva dana, tako da sam uzbuđen što ću provesti nekoliko dana sa svojom ćerkom na bazenu, za mene je to trenutno uzbudljivo – rekao je Jokić i dodao da će mu prijati predah od nekoliko dana.

 

– Pomoći će. Samo da se oporavim, možda tu možeš da dobiješ još nešto – da se uželiš igre i vratiš zadovoljstvo igri. Bliži se plej-of, tako da zabava počinje.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter