0
Domaći fudbal
IMT

Milos Lukovic (L) and Aleksandr Zuev (R) at Mozzart Super Liga Srbije 2023/2024 match between fk Cukaricki and fk IMT, played at Cukaricki Stadium, 18.12.2023, Belgrade, Serbia. (Photo by Dusan Milenkovic/Starsport.rs ©)

IMT ŠOKIRAO MLADOST: Tim sa Novog Beograda posle neverovatnog preokreta stigao do zlata vredna tri boda!

Objavljeno: 15.04.24 u 21:02

IMT se sada odmakao od zone ispadanja

U završnom kolu regularnog dela Superlige Srbije, fudbaleri Spartaka i IMT-a ostvarili su važne pobede koje su obeležile završetak sezone.

Domaći tim, Spartak, slavio je u Subotici protiv Javora golom Ognjena Mudrinskog u prvom minutu nadoknade drugog poluvremena (1:0). Mudrinski je svojim drugim golom u sezoni doneo važnu pobedu svom timu, prekinuvši seriju poraza. Međutim, više od samog gola, pričaće se o njegovoj proslavi, jer je besno gestikulirao ka loži na Gradskom stadionu.

U Lučanima, gostujući IMT uspeo je da nadoknadi zaostatak i slavi preokretom rezultatom 2:1 protiv Mladosti. Mladost je povela u nadoknadi prvog poluvremena golom iz penala Aleksandra Varjačića, ali je prednost izgubila u samo dva minuta u nastavku. Nikola Terzić je izjednačio u 54. minutu nakon što mu se lopta odbila na glavu od stativu, dok je u 56. rezervista Ivan Milošević nespretno smestio loptu u sopstvenu mrežu.

Od četiri pomenute ekipe, samo će Mladost nastaviti takmičenje u plej-ofu, zauzevši sedmo mesto na kraju prvog dela sezone.

Standings provided by Sofascore
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter