0
Košarka

FOTO: Twitter/@nuggets

DENVER POBEDOM UŠAO U PLEJ-OF: Jokića i družinu čeka paklen posao, na startu mogu na Lebrona i Lejkerse! (FOTO)

Objavljeno: 15.04.24 u 08:16

Sa druge strane, možemo gledati direktan duel Nikole Jovića i Bogdana Bogdanovića

Košarkaši Denver Nagetsa sinoć su savladali ekipu Memfisa u poslednjem kolu regularnog dela NBA lige (126:111), ipak, poraz tima našeg Nikole Jokića od San Antonija od pre par dana će ih koštati prvog mesta, pa u plej-of ulaze sa drugog. 

Sa prvog mesta će Oklahoma, koja je ubedljivom pobedom nad Dalasom obezbedila lidersku poziciju. U šest najboljih ekipa su se našli još Klipersi na četvrtom, Dalas na petom i Sansi na šestom mestu. Plej-in kompletiraju Pelikansi, Lejkersi, Kingsi i Voriorsi.

 

Denver će u prvoj rundi plej-ofa za protivnika imati pobednika duel za 7. mesto, a za to se bore Pelikansi i Lejkersi. Ukoliko se plasiraju u drugu rundu, rival će im biti bolji iz serije Minesota – Finiks. 

 

Sa druge strane, može se desiti da u direktnom okršaju za plej-of mesto kroz plej-in gledamo naše Nikolu Jovića i Bogdana Bogdanovića.

Majami ima dve šanse, pošto treba da pobedi ili Filadelfiju ili da ako izgubi taj meč dobije pobednika duela Čikago / Atlanta. Sa druge strane, Hoksi moraju da savladaju i Bulse, pa i poraženog iz dvoboja Filadelfija – Majami. 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter