0
Evroliga
Nebojša Čović

Nebojsa Covic KK Crvena Zvezda 14.11.2022. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

ČOVIĆ UPOZORAVA SFEROPULOSA I SPORTSKI SEKTOR: „Ako loše biraju, onda bivaju smenjeni“

Objavljeno: 15.04.24 u 21:26

Čović je istakao da će doći do promena, ako sezona bude totalni fijasko

Bila je ovo još jedna intrigantna epizoda emisije „U obruču“ u kojoj je gostovao predsednik Crvene zvezde Nebojša Čović, iznoseći stavove o raznim košarkaškim temama, uključujući i dovođenje igrača.

Mi smo imali situaciju da su se igrači javili da ih niko nije zvao. Retko se direktno kontaktira igrač. Vi se družite sa menadžerima, znate da to ide preko njih. Bilo je razgovora sa menadžerom Hauardom i Dejvisom. Umesto Dejvisa je došao Tobi. Nije izabran Hauard, nije izabran Moneke. To je radio i sportski direktor Dozet, delimično se uključivao i Nemanja Vasiljević. Među simpatizerima ima ljudi koji smatraju da je moglo bolje. Ali nije urađeno jer su treneri izabrali. Isto je i sa Gilespijem i sa Smartom, koje se postavljaju kao nelogične. Gilespi je odradio korektno sa Partizanom. Smart je prvi put u Evropi, ne kažem da je pogođeno. Tompkins je doveden, njegov ugovor je 10.000 evra u tom periodu dok je povređen. Nismo imali drugi izbor i trener ga je birao. On je oporavljen i sređen, videćemo da li će ga izabrati za sledeću sezonu. On je počeo da igra, ali ne zaboravite da nije igrao godinu dana – objasnio je Čović.

Dodao je da su bili i drugi igrači, poput Mozes Rajta, ali da nisu došli jer nisu bili izbor trenera.

Da li se on sviđa meni ili vama, mi nismo treneri. Nije nikakav izgovor, ako loše biraju, onda bivaju smenjeni. To je takav posao – zaključio je Čović.

3
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter