0
Evroliga
Nebojša Čović

Nebojsa Covic President of KK Crvena Zvezda during the 2022/2023 Aba Press Conference and Practice session at Aleksandar Nikolic Hall on January 18, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

ČOVIĆ O UTAKMICI SA EFESOM: „Pola je tražilo da izgubimo, pola da pobedimo!“

Objavljeno: 15.04.24 u 21:10

Čović se dotakao i ovog detalja

U emisiji „U obruču“ ovog ponedeljka, predsednik Crvene zvezde, Nebojša Čović, govorio je o različitim košarkaškim temama, uključujući i poslednji meč crveno-belih u regularnom delu Evrolige protiv Efesa u Istanbulu.

Videli ste i prošli put kad smo izgubili sa Cibonom, mi imamo prednost domaćeg terena i moramo da je odbranimo, to ne može samo od sebe, svi moramo da izvršavamo svoje zadatke. To je nešto što sam i ja večeras zamerio. Možda jesu bili u šoku zbog meča u Istanbulu, gde je možda bila specifična priprema, jedan deo javnosti je to proglašavao nacionalnim pitanjem, da Zvezda mora da pobedi, dok je jedan deo pričao da Zvezda mora da izgubi. Dok sam ja tu, Zvezda nikad neće ići da izgubi. To nije prvi kiks koji je Zvezda imala, podsetiću na meč protiv Budućnosti, nismo mogli da se sastavimo ni sa loptom ni sa košem – istakao je Čović.

Da podsetimo, mnogo se spekulisalo oko cele priča da je Crvena zvezda namerno izgubila da bi napakostila Partizanu.

1
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter