1
Domaći fudbal

Fudbal UEFA Champions League season 2017-2018, Play-Off 1st leg Partizan v Videoton (Hungary) Stadium FC Partizan Stadion bez publike zbog kazne UEFA-e Beograd, 17.07.2017. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

BIVŠI SPONZOR PARTIZANA BESAN NA UPRAVU: „Dođe mi da odem na JNA i oteram ih iz lože!“ (FOTO)

Objavljeno: 15.04.24 u 12:48

Njegova kompanija je nekoliko godina bila sponzor crno-belih

Fudbaleri Partizana izgubili su od Čukaričkog u vrlo uzbudljivoj utakmici u okviru poslednjeg kola regularnog dela Superlige Srbije, tako su Crno-beli sebe dodatno odaljili od titule i sa sedam bodova minusa ulaze u 173. večiti derbi. 

Taj poraz je teško pao svim navijačima Partizana, a jedan od onih koji su javno iskazali nezadovoljstvo je Milija Milosavljević Ktitor

Poznati biznismen, vlasnik ugledne kompanije „Ktitor“, koja je nekoliko godina bila u sponzorskom pulu crno-belih se oglasio putem društvene mreže „X“ i udario na upravu Partizana.

FOTO: partizan.rs

Dođe mi da odem na prvu sledeću utakmicu koju Partizan igra na svom stadionu JNA i sve članove Upravnog odbora isteram iz centralne lože. Ti ljudi su sramota Partizana i srpskog sporta – napisao je Milija Milosavljević i dodao:

 

Dugo razmišljam o tome, a i nekako mi pripada ta dužnost. Po svim parametrima i zvaničnim podacima, samo je pokojni Mirko Vučurović dao više svojih para od mene FK Partizanu u njegovoj istoriji. A, koliko sam još mogao da dam, pitaj Boga. Ne hvalim se, nego sam ljut i besan – poručio je Milosavljević.

 

37
1

1 Komentara

  1. Kad bi ti to uradio i izbacio ih,ne samo iz loze,to bi bio najveci uspeh fudbalskog kluba.
    Ucinio bi srecnim sve one koji vole Partizan.
    Sportsi pozdrav

    2
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter