0
Evroliga
Evroliga

FOTO: Euroleague.net

BITKA ZA BERLIN POČINJE: Evroliga odredila termine plej-ofa!

Objavljeno: 15.04.24 u 19:33

Evroliga je donela bitnu odluku

Evroliga je zaključila regularni deo sezone, a sada se fokus premešta na plej-in mečeve kako bi se odredili poslednji učesnici plej-ofa. Raspored i satnica ovih mečeva su već određeni, a uzbuđenje raste među navijačima širom kontinenta.

Makabi će ugostiti Baskoniju u prvom plej-in meču, dok će se pobednik ovog duela suočiti sa Panatinaikosom. Sa druge strane, poraženi tim će dobiti još jednu šansu i odmeriće snage sa pobednikom meča između Efesa i Virtusa. Pobednik ovog drugog meča će se suočiti sa Real Madridom.

Četvrtfinalni mečevi počinju u utorak, 23. aprila, kada će Panatinaikos igrati protiv pobednika duela Makabi – Baskonija. Istog dana, Real Madrid će se suočiti sa osmoplasiranim timom. Dan kasnije, Monako će dočekati Fenerbahče, dok će se dva sata kasnije Barselona boriti protiv Olimpijakosa u Španiji.

Revanš mečevi su zakazani za dva dana kasnije, a sve serije će se igrati na tri dobijene utakmice. Uzbuđenje raste dok se košarkaška elita priprema za odlučujuće borbe u trci ka evropskom prestižu.

plej-of Evrolige
FOTO: Evroliga
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter