0
Evroliga
Željko Obradović

FOTO: Starsport

ZAPELO IZMEĐU OBRADOVIĆA I PARTIZANA? Ostoja Mijalović odgovorio na spekulacije!

Objavljeno: 14.04.24 u 13:53

Novi ugovor za Obradovića će sigurno biti glavni cilj Partizana

Predsednik Partizana, Ostoja Mijailović, je ponovio svoju želju za nastavkom saradnje sa Željkom Obradovićem, istakavši da klub nema nameru da komentariše svakodnevne spekulacije koje kruže košarkaškim kuloarima.

Iako su Mijailović i Obradović više puta naglašavali svoju želju za nastavkom zajedničkog rada započetog u leto 2021. godine, mesecima se ta namera nije pretočila u delo.

Navijači Partizana u iščekivanju Obradovićevog potpisa mogu čuti različite priče, uključujući i spekulacije o visini plate, iako su, navodno, stara dugovanja rešena.

Plate su u Partizanu redovne, teško ih isplaćujemo, ali ih plaćamo na vreme. Ne bih komentarisao nikakve i ničije spekulacije. Mi smo ozbiljni ljudi i ozbiljan klub. Kad obe strane žele nastavak saradnje onda bilo kakve okolnosti ne mogu biti prepreka za bilo šta – poručio je Mijailović za Sportklub„.

Trenutno smo fokusirani na ABA ligu – dodao je Mijailović.

Partizan je ove sezone isplatio šest od osam dospelih plata, što nije neuobičajeno ne samo u Humskoj, već i u većini klubova na ovim prostorima.

Obradoviću na kraju sezone ističe trogodišnji ugovor sa crno-belima, dok branilac titule doigravanje u ABA ligi počinje u sredu četvrtfinalnim duelom sa Igokeom u Beogradskoj areni.

13
10

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter