0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

VLADAN MILOJEVIĆ NAKON POBEDE: Posebnu poruku imao je za sina Dejana Stankovića!

Objavljeno: 14.04.24 u 23:50

Bitna pobeda za ‘crveno-bele’.

Fudbaleri Crvene zvezde su savladali Železničar u 30. kolu Superlige Srbije sa 3:0, a šef stručnog štaba Crvene zvezde  – Vladan Milojević je po završetku meča sumirao utiske.

Rekao sam da nas očekuje teška utakmica. Ovo je bio poslednji meč pred plej-of. Želeli smo da završimo regularni deo prvenstva na najbolji mogući način. Naišli smo na organizovanog protivnika, koji je znao šta hoće. Imali smo malo problema na početku sa drugim loptama i kontranapadima, gde su se istakli Pavlov i Romanić. Mislim da smo odredili tok meča u prvom poluvremenu. Kod ovakvih utakmica je veoma bitno postići gol na vreme. Imali smo dosta prilika u prvom delu meča, a zatim i sa ulaskom Kataija u igru. Kada smo postigli drugi gol, bilo nam je dosta lakše i mislim da je tada i rešena utakmica – rekao je Vladan Milojević.

FOTO: STARSPORT

Milojević je iskoristio priliku da nakon meča pruži podršku legendi kluba – Dejanu Stankoviću i njegovom sinu Stefanu.

U ime ekipe, stručnog štaba i svih u klubu iskoristio bih priliku da poželim brz oporavak Stefanu – sinu Dejana Stankovića – istakao je Vladan Milojević.

8
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter