0
Fudbal
Žan Celar

FOTO: Twitter/Printscreen

SRBIJA ĆE IMATI PROBLEM: Slovenci nemaju samo Šeška, još jedan Kekov pulen trese mreže po Evropi! (VIDEO)

Objavljeno: 14.04.24 u 13:34

Srbija će imati težak ispit

Srbija ća na predstojećem Evropskom prvenstvu u Nemačkoj imati težak zadatak. Naime, Orlovi se nalaze u grupi sa Engleskom, Danskom i Slovenijom.

Iako su naši nekadašnji sunarodnici možda na papiru najslabija selekcija nakon pobede nad Portugalom nagovestili su da bi mogli da budu iznenađenje.

Najveći strah Srbi definitivno imaju od Benjamina Šeška koji dominira u dresu Lajpciga, gde je nedavno postigao svoj deveti gol u Bundesligi. Ipak, on nije jedini napadač na koga će moći da računa Matjaž Kek.

Tu je i Žan Celar, momak koji igra u Švajcarskoj za Lugano. On je na poslednjoj utakmici svog tima postigao je jedini gol na gostovanju protiv ekipe Grashopersa za pobedu gostiju od 1:0. Celar je ovog puta uspešno izveo jedanaesterac već na početku prvog poluvremena, a rezultat se do kraja nije promenio.

Za Celara, koji i dalje vodi kao najbolji strelac švajcarskog prvenstva, ovo je bio trinaesti gol u ligi, dok ih je ukupno postigao devetnaest u svim takmičenjima. 

U svakom slučaju Slovenci neće biti nimalo lak zalogaj za Orlove, kako se prvobitno mislilo.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter