0
Domaći fudbal

head coach Vladimir Gacinovic (C) during the Mozzart Super Liga Season 2023/2024 match between Cukaricki and Napredak Krusevac at stadium Cukaricki on March 01, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

ŠOK U KRUŠEVCU: Gaćinović više nije trener Napretka, ne želi da trpi ekipe bez ambicija! (FOTO)

Objavljeno: 14.04.24 u 21:35

A Napredak to definitivno jeste, jer je osmo mesto za čelnike kluba iz Kruševca očigledno uspeh

Fudbaleri Napretka poraženi su u Kruševcu od ekipe Radnika sa 2:0, a igra, pristup i nastup na terenu nije se dopao Vladimiru Gaćinoviću koji je odlučio da napusti klub iz Lazarevog grada. 

Obezbedili su Čarapani u prošlom kolu ulazak u plej-of, no iz kluba su najavljivali pokušaj da se do kraja sezone probiju na neku od pozicija iznad osme.

Na današnjem meču Napredak je pokazao nulu od takve ambicije, a to je iz takta izbacilo stratega kruševačkog superligaša. Štaviše, na njegov zahtev, došlo je do sporazumnog raskida saradnje.

 

Ono što smo danas prezentovali kruševačkoj publici je bruka i sramota. Očekivao sam da ne budemo u punom ritmu, jer igrači znaju da se utakmice ne dobijaju u nedelju, nego ostalim danima. E, pa, svakog od tih dana mi smo izgubili današnji meč. Sve to iz nekih razloga, o kojima ne bih pričao sada. Nismo zaslužili bolje. Sebe smatram glavnokomandujućim i moja je odgovornost takođe tu. Ako je neko u klubu zadovoljan plej – ofom, ja nisam. Imam puno veće ambicije od onih koje trenutno Napredak ima. Ovo ne liči na moj tim. Radnik je zaslužio da nas sa više razlike pobedi zbog neodgovornosti, nediscipline u igri. Očigledno da su se neki igrači zadovoljili sitnim ambicijama. Sve dobro su fudbaleri sami krvavo izborili, ovaj meč to ne menja, ali da se sve to ruši na ovakav način je nedopustivo. Treba da nas je sramota zbog kruševačke publike koja ovo nije zaslužila – rekao je vidno ogorčen Vladimir Gaćinović, prvi trener Čarapana, nakon današnjeg poraza. 

3
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter