0
Fudbal
Dragan Stojković Piksi

Piksi (FOTO: Starsport)

PIKSI IMA JOŠ VREMENA: Evo kada ćemo saznati konačan spisak reprezentacije Srbije za EURO 2024!

Objavljeno: 14.04.24 u 15:33

Piksi treba donese važnu odluku

Srbija se priprema za povratak na Evropsko prvenstvo posle 24 godine, a prva utakmica na turniru zakazana je za 14. jun protiv Engleske. Dok se EURO bliži, UEFA još nije donela odluku o broju igrača koji će biti dozvoljeni u ekipama – da li će ostati na tradicionalnih 23 ili će se povećati na 26, kako je to bio slučaj na nedavnom Mundijalu.

Selektor Dragan Stojković Piksi nada se da će UEFA doneti odluku sličnu FIFA i omogućiti veći broj igrača na takmičenju.

Javnost u Srbiji i dalje je u iščekivanju spiska putnika za Nemačku. Za sada, nema zvaničnih informacija o datumu kada će Stojković objaviti spisak igrača. Engleski selektor Garet Sautgejt najavio je da će prošireni spisak igrača za Evropsko prvenstvo saopštiti 21. maja.

Ključni datum za Stojkovića i ostale selektore je 7. jun, kada ističe rok za prijavu konačnog spiska od 23 ili 26 igrača.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter