0
Fudbal
Aleksandar Pavlović

Aleksandar Pavlović (FOTO: FC Bayern München)

PAVLOVIĆ O POZIVU PANCERA: Odustao je od Srbije, a srećan je što će igrati za Nemačku!

Objavljeno: 14.04.24 u 15:12

Srbija nije dobila trku za Pavlovića

Aleksandar Pavlović, mladi vezista Bajerna, doneo je konačnu odluku – braniće boje Nemačke, zemlje u kojoj je rođen. Iako je Fudbalski savez Srbije dugo pokušavao da ga privoli da igra za Srbiju, Pavlović je izabrao drugačiji put.

Pavlović je izrazio zadovoljstvo kada je dobio poziv u reprezentaciju Nemačke, ističući da je osećao veliki ponos. Iako je dobio poziv i od srpske reprezentacije u martu, zbog infekcije oka nije mogao da se pojavi na terenu.

Momenat kada sam dobio poziv bio je neverovatan. Osećao sam veliki ponos kada me je gospodin Nagelsman pozvao. Iako sam morao da propustim utakmice zbog infekcije, već sam bio spreman za put. Bio sam razočaran, ali sam se fokusirao na oporavak i povratak na teren. Sada se koncentrišem na obaveze u Bajernu i radim sve kako bih zaslužio novi poziv u reprezentaciju – izjavio je Pavlović.

Mladi fudbaler se raduje predstojećem meču u četvrtfinalu Lige šampiona protiv Arsenala i ističe da će dati sve od sebe kako bi pomogao ekipi da ostvari pobedu.

1
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter