0
Košarka
bogdan bogdanović

FOTO Twitter/@ATLHawks

NBA U EVROPSKOM TERMINU: Bogdan vrlo dobar u katastrofi Atlante, Micić, Poku i Jović ne preterano zapaženi (VIDEO)

Objavljeno: 14.04.24 u 22:50

Došlo je vreme za kraj regularnog dela sezone…

Večeras su na programu poslednje utakmice regularnog dela NBA lige i to u evropskom terminu. Samim tim, na teren su istrčale sve ekipe, a tu su se našli i srpski košarkaši. 

Ponovo smo videli odličnu partiju Bogdana Bogdanovića, Iako je njegov tim imao teško veče, poraženi su od ekipe Indijana Pejsersa, on je bio jedan od najboljih pojedinaca. Postigao je 18 poena za 27 minuta, pritom je dobro šutirao iz igre i uhvatio četiri skoka. Atlanta Hoksi su ovaj meč izgubili rezultatom 157:115.

Hornetsi su slavili rezultatom 120:110 protiv Klivlend Kavalirsa, a tu imamo dva srpska predstavnika – Vasilija Micića i Alekseja Pokuševskog. Micić je poenterski bio najslabiji igrač svog tima, ali je pored tri poena dodao četiri asistencije.

Pokuševski je, sa druge strane, odigrao veoma svestranu partiju, pa je postigao osam poena, uvatio pet skokova i podelio tri asistencije.

Četvrti Srbin u NBA ligi, nastupa za Majami – Nikola Jović je za Hite startovao u petorci, međutim nije uspeo da odigra ništa zapaženije. Postigao je tri poena, uhvatio je tri skoka i podelio jednu asistenciju za samo 16 minuta na parketu. Hit je protiv Toronto Reptorsa slavio rezultatom 118:103 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter