0
Evropske lige

Luka Jović (FOTO: Twitter/AC Milan)

JOVIĆ PONOVO TRESE MREŽE: Srbin strelac za Milan u potpuno ludom meču u Sasuolu! (VIDEO)

Objavljeno: 14.04.24 u 17:09

Sjajan meč

Fudbaleri Sasuola i Milana odigrali su nerešeno u utakmici 32. kola Serije A, a jedan pogodak na meču postigao je srpski reprezentativac Luka Jović – 3:3

Gledali smo pravu ludnicu od utakmce u Sasuolu. Milan je u ovaj meč ušao kao veliki favorit, ali već nakon deset minuta igre stvari su bile drugačije poređane. Domaći su golovima Pinamontija i Laurijentea poveli sa dva gola razlike nakon samo deset minuta igre.

Osam minuta kasnije Čukvueze je postigao pogodak, ali je on poništen zbog ofsajda. Međutim, samo dva minuta kasnije, Milan postiže još jedan gol, ovog puta regularan, a strelac je bio Rafael Leao

Do kraja prvog dela nije bilo više golova, da bi Laurijente u 53. minutu ponovo postigao pogodak za Sasuolo i vratio njegov tima na plus dva. 

Srpski napadač Luka Jović na terenu se našao od prvog minuta, a svoju dobru partiju naplatio je u 59. minutu, kada je sproveo loptu u mrežu domaćina. 

 

Tu nije bio kraj, Čukvuezeu je ponovo poništen pogodak u 63. minutu, ali se Milan nije predao i uspeo je da dođe do izjednačenja preko Okafora u 84. minutu. 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter