0
Fudbal
Dejan Joveljić

FOTO: Twitter/@LAGalaxy

JOVELJIĆ DOMINIRA U AMERICI: Srbin zatresao mrežu u novoj pobedi LA Galaksija! (VIDEO)

Objavljeno: 14.04.24 u 09:11

Joveljić je efikasan u poslednje vreme

LA Galaksi nastavlja impresivan niz pobeda u MLS ligi, dok je srpski reprezentativni napadač Dejan Joveljić ponovo bio ključni igrač. U meču protiv Vankuvera, LA Galaksi je kao gost trijumfovala rezultatom 3:1, a Joveljić je postigao svoj šesti gol u sezoni.

Joveljić je zatresao mrežu protivnika u 56. minutu, donoseći Galaksiju vođstvo nakon asistencije Gabrijela Peća. Ovaj gol označio je povratak Joveljića u golgetersku formu nakon dva meča bez postignutog gola. Podsetimo, u prvih pet mečeva sezone, Joveljić je postigao gol u svakom, ostvarivši impresivan start.

Iako je Brajan Vajt doneo izjednačenje za Vankuver u 77. minutu, Galaksi je uspeo da preokrene rezultat. Pejntsil je u 80. minutu postigao drugi gol za Galaksi nakon maestralne asistencije Rikija Puđa, dok je Fagundez samo dva minuta kasnije postigao treći gol za svoj tim, nedugo nakon Joveljićevog izlaska iz igre.

Ova pobeda predstavlja četvrti trijumf LA Galaksija od početka sezone, čime su se popeli na vrh Zapadne konferencije sa 15 bodova. LA Galaksi sada ima dva boda više od Vankuvera, koji ima odigran meč manje.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter