0
Košarka
Nikola Jokić

FOTO: Twitter/@nuggets

JOKIĆ ĆE NAVIJATI DONČIĆA: Ovo je jedini scenario koji odgovara Denveru!

Objavljeno: 14.04.24 u 12:57

Jokić se nada prvom mestu

Nikola Jokić će ove nedelje od 21.30 sati zajedno sa Denver Nagetsima istrčati na teren protiv Memfisa, u poslednjem meču pred početak plej-ofa NBA lige. Ovaj važan susret biće direktno prenošen na TV kanalu Arena sport 1. Nakon ove utakmice, saznaćemo da li će aktuelni šampion ući u plej-of sa prvog mesta Zapada.

Nagetsi su nedavno pretrpeli poraz od San Antonija, unoseći time dozu dramatike pred završetak ligaškog dela sezone. Ove nedelje, osim pobede nad Memfisom, Denver zavisi i od rezultata mečeva Dalasa protiv Oklahome, kao i Finiksa protiv Minesote.

Da bi zadržali prvu poziciju na Zapadu, Denver mora da ostvari pobedu nad Memfisom, ali takođe moraju i Dalas i Finiks da izgube svoje mečeve. S obzirom na trenutnu formu Oklahome i Minesote, izgleda da će Nagetsima biti izazovno ostvariti taj cilj.

Svi ovi ključni susreti, uključujući i meč Denvera protiv Memfisa, igraće se istovremeno od 21.30 sati. Očekuje se uzbuđenje i napetost do samog kraja, dok navijači sa nestrpljenjem iščekuju ishod koji će odrediti put Denver Nagetsa u plej-ofu.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter