1
Domaći fudbal

Igor Duljaj (FOTO: Starsport)

DULJAJ ŠOKIRAO SVE: ‘Ako sve bude kako treba, očekujemo ga kod nas i naredne sezone!’

Objavljeno: 14.04.24 u 16:23

Brzo su ga zavoleli ‘Grobari’.

Partizan je zimus u svoje redove kao svojevrsnu zamenu za Belića doveo mladog vezistu Danila Kastilja.

On je stigao na pozajmicu iz Šahtjora, bez prava otkupa na kraju sezone. Nakon kratkog perioda adaptacije, počeo je da pruža solidne partije, što je potvrdio i sam Igor Duljaj:

FK Partizan
from left Nemanja Nikolic, Samed Bazdar, Daniel Castillo, goalkeeper Aleksandar Jovanovic, Svetozar Markovic during the Mozzart Super Liga 2023/2024 match between Partizan and Novi Pazar at stadium FK Partizan (JNA) on April 07, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Kastiljo ima samo 20 godina. Izuzetno brzo se uklopio, a Partizan je poznat po tome da prihvati dobro svakog igrača. Ako sve bude kako treba, možemo da očekujemo Kastilja kod nas i naredne sezone – reči su trenera ‘crno-belih’ iz Humske.

11
2
1 Komentara
  1. Kazes poraz ide na tvoja ledja Duljaju tacno veliki krivac si ti dokle ce da bude starter Goh imas li oci svaku loptu je igubio od kako je dosao nula a protiv zvezde gace okaci na stap bice potopa a realno reci prosecna smo ekipa na nasem stadionu se svi istresu i u BG nad.nama umro je nas voljeni PARTIZAN koji je nekada mogao da se suprostavi Evropskim klubovima. Sta da se radi ovo je nas maksimum koliko para toliko i muzike

    1
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter