0
Košarka
Memfis Grizlis - Los Anđeles Lejkers

FOTO: Twitter/Printscreen

BIZARNA SITUACIJA U NBA LIGI: Lejkersi i Memfis zbog ogromnog propusta igrali 56 sekundi više! (VIDEO)

Objavljeno: 14.04.24 u 10:32

Lejkersi i Memfis su doživeli neobičnu situaciju

NBA liga je zapanjeno svedočila jednom od najneobičnijih trenutaka sezone na meču između Los Anđeles Lejkersa i Memfisa. Ovaj meč, koji je završen rezultatom 123:120 u korist Lejkersa, ostavio je posle sebe skandal koji je primetila tek po završetku utakmice – trajao je čak 56 sekundi duže nego što je trebalo!

Incident se dogodio krajem treće četvrtine kada je vreme misteriozno resetovano sa 1:14 na 2:20, nakon isteka jednog od napada Memfisa. Igrači nisu obratili pažnju na ovu grešku, nastavili su da se bore, a suštinski su odigrali period između 2:20 i 1:14 dva puta tokom utakmice.

Ovaj neobičan propust izazvao je mnogo kontroverzi i sumnji u regularnost završnice sezone. Nažalost, situacija je postala još složenija kada su Lejkersi uspeli da preokrenu rezultat u svoju korist na samo 56 sekundi pre kraja meča, dodatno podstaknuti ovim neobičnim obrtom događaja.

Iako ovaj meč nije imao direktni uticaj na Memfis koji je već bio eliminisan iz borbe za plej-of, za Lebrona Džejmsa i njegov tim ova pobeda je bila od ključnog značaja. Lejkersi se bore za što bolju poziciju pred plej-in turnir, trenutno zauzimaju osmo mesto na Zapadu, sa jednom pobedom više od Golden Stejta i Sakramento Kingsa.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter