0
AdmiralBet ABA Liga
Janis Sferopulos

FOTO: Starsport

SFEROPULOS GOVORIO O PORAZU OD EFESA: Dotakao se i Topića! (VIDEO)

Objavljeno: 13.04.24 u 12:35

‘Poslednja utakmica je bila jedna od najgorih u istoriji za sve.’

Trener Crvene zvezde, Janis Sferopulos govorio je na konferenciji za medije povodom početka plej-of faze AdmiralBet ABA lige.

-Počinje borba za drugi trofej u sezoni, daćemo sve od sebe da uđemo maksimalno u plej-of. Duga sezona je iza nas, ali sada slede stvari i utakmice koje donose trofeje – naveo je i dodao:

-Prednost domaćeg terena je važna, ali ne znači ništa ako ga ne odbraniš. Plej-of utakmice su drugačije od onih u regularnom delu – jasan je Grk.

Dotakao se i ubedljvog poraza od Efesa Istanbulu.

-Moramo da reagujemo psihološki. Poslednja utakmica je bila jedna od najgorih u istoriji za sve. Moramo da reagujemo. Ljuti smo i probaćemo da odigramo dobru utakmicu i startujemo plej-of sa fokusom, da odigramo najbolje što možemo – poručio je strateg ‘crveno-belih’.

Pričao je i o igračkom kadru.

-Lazarević nije trenirao danas. Videćemo sutra. Topić trenira individualno. Nije među kandidatima da zaigra. Za Topića gledamo dan po dan, doktori i svi koji rade sa njim se nadaju i pokušavaju da ga spreme za što pre. Tompkins sada igra, rano je još da bude spreman jer je izašao iz povrede. Gledamo meč po meč, ima iskustvo da nam pomogne – zaključio je Sferopulos.

3
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter