0
Evropske lige
Mančester siti

FOTO: Twitter/@ManCity

PETARDA SITIJA PROTIV FENJERAŠA: Gvardiola i ekipa ne odustaju od pohoda na Premijer ligu! (VIDEO)

Objavljeno: 13.04.24 u 19:41

Siti za par dana očekuje revanš sa Realom

Mančester siti je demonstrirao svoju nadmoćnost ubedljivom pobedom nad Lutonom rezultatom 5:1 (1:0) u 33. kolu Premijer lige. Iako se očekivalo da će menadžer Pep Gvardiola prilično rotirati tim imajući u vidu predstojeći revanš meč četvrtfinala Lige šampiona protiv Reala Madrida, ipak je odabrao da delimično rotira ekipu. Među igračima su bili i Erling Haland, Kevin de Brujne, Joško Gvardiol i Ruben Dijaš.

Siti je od početka diktirao tempo igre, a rani autogol Hašioke u drugom minutu posle udarca Halanda dao je domaćinima početnu prednost.

Tokom većeg dela meča, Siti je dominirao terenom, ali nije stvarao mnogo prilika za gol sve do 64. minuta kada je Hulijan Alvarez skratila korner, a Mateo Kovačić postigao volej za 2:0. Haland je potom sa penala dodatno učvrstio vođstvo, dok je gol Barklija dao Lutonu nagradu za disciplinu tokom meča.

Kasnije su Žeremi Doku i Joško Gvardiol zapečatili pobedu Siti iza sebe divnim golovima. Pored ovog meča, na „Komjunitiju“, Notingem Forest je ugostio Vulverhempton u utakmici koja je završena 2:2 (1:1), a Brentford je savladao Šefild junajted rezultatom 2:0 autogolom Arblastera i golom Onjekea.

Standings provided by Sofascore
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter