1
Evroliga
KK Crvena zvezda - KK Partizan

FOTO: Starsport

ONI SU NAJVEĆA PRETNJA VEČITIMA: Da li će Evroliga njima dati A licencu ispred Zvezde i Partizana?

Objavljeno: 13.04.24 u 16:26

Partizan i Crvena zvezda se bore za A licencu

Uprkos teškoj sezoni u Evroligi, košarkaški klub Alba Berlin ne gubi nadu u dobijanje A licence za učešće u prestižnom evropskom takmičenju.

Iako su završili sezonu u donjem delu tabele sa samo pet pobeda u 34 kola, sportski direktor ekipe, Himar Ojeda, izražava optimizam u pogledu dobijanja licence.

Uradili smo sve što je u našoj moći i očekujemo A licencu ovog leta. Samo je pitanje vremena kada će to biti rešeno. Uvereni smo da ćemo dobiti A licencu. Ako je ne dobijemo, to će biti zaista veliko iznenađenje – istakao je Ojeda.

Alba Berlin je od sezone 2019/20 stalni član Evrolige, ali sada se suočava sa izazovom dobijanja A licence za narednu sezonu. Ipak, konkurencija za ovu licencu je jaka, jer se za isto bore i dva srpska kluba, Partizan i Crvena zvezda, koji su postigli bolje rezultate od ekipe iz Berlina. S obzirom na situaciju, Alba Berlin ostaje optimistična i čeka konačnu odluku Evrolige.

1
14

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter