0
Evropske lige

FOTO: JuventusFC/X

NOVI KIKS JUVENTUSA: Vanja sačuvao „Bikove“ u Derbiju dela Mole, Vlahović se ispromašivao (FOTO)

Objavljeno: 13.04.24 u 20:38

Nije bilo veče Dušana Vlahovića

Fudbaleri Torina i Juventusa odigrali su utakmicu bez golova u utakmici 32. kola italijanske Serije A.

Na terenu su se od starta našli na jednoj strani Dušan Vlahović i Filip Kostić, a na drugoj Vanja Milinković-Savić. Srpski golman iz ovog duela izlazi kao pobednik, dok za Vlahovića možemo reći da je odigrao jedan od slabijih mečeva ove sezone. 

 

Srpski napadač je derbi završio u 78. minutu, a prethodno se ispromašivao u želji da matira Vanju Milinkovića-Savića

 

I u drugom poluvremenu bivši igrač Partizana i Fiornetine je imao prilike da dođe do gola, a pre nego što je napustio teren Vanja je još jednom intervenisao kada je Dušan šutirao.

Kako je meč odmicao, domaćin je igrao sve sigurnije, Alegriju nisu pomogle izmene, a navijači „bikova“ žaliće za udarcem Lazara u 93. minutu, koji je otišao iznad prečke.

Posle derbija Torina domaći „Bikovi“ ostaju na devetom mestu sa 45 boda i ovo je 12. put da prvenstvenu utakmicu završavaju remijem.

„Stara dama“ je treća na tabeli sa 63 osvojena boda, ovo joj je bio deveti remi u sezoni, pa sada ima pet bodova manje i utakmicom više od drugoplasiranog Milana. 

Standings provided by Sofascore 
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter