0
Evropske lige
FK Njukasl

FOTO: Twitter/@NUFC

NJUKASL RAZMONTIRAO TOTENHEM: Svrake pokerom isprašile smušene Pevce! (VIDEO)

Objavljeno: 13.04.24 u 16:59

Njukasl je i dalje daleko od Evrope

Njukasl je šokirao fudbalski svet savladavši ekipu Totenhema sa ubedljivih 4:0 u okviru 33. kola engleske Premijer lige. Utakmica je prvo protekla bez golova, ali je domaćin zatim eksplodirao, osvojivši sva tri boda u spektakularnom stilu.

Isak je započeo seriju pogodaka u 30. minutu, a samo dva minuta kasnije, Gordon je iskoristio katastrofalnu grešku odbrane gostiju i duplirao vođstvo za Njukasl. „Svrake“ su nastavile sa žestokim napadima i u drugom poluvremenu, kada je Isak postigao svoj drugi gol u 51. minutu nakon asistencije Bruna Gimaraeša.

Konačan udarac Totenhemu zadavao je Šar, koji je zatresao mrežu u 87. minutu, stavljajući tačku na fantastičan nastup Njukasla.

Ova pobeda je Njukaslu donela skok na šesto mesto tabele sa 50 bodova, bar privremeno prestigavši Mančester junajted. Sa druge strane, Totenhem je zadržao peto mesto sa 60 osvojenih bodova, ali je ovaj poraz ostavio ozbiljne posledice po njihove ambicije u ligi.

Njukaslovi navijači slave veliku pobedu svoje ekipe, dok se Totenhem suočava sa izazovom oporavka nakon ovog poraza.

Standings provided by Sofascore
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter