0
Košarka
Nikola Jović

Nikola Jović (FOTO: Miami HEAT/X)

JOVIĆ O SVOJIM PARTIJAMA: ‘Reprezentacija mi je mnogo pomogla!’ (VIDEO)

Objavljeno: 13.04.24 u 11:25

Mladi as pokazuje veliki talenat.

Košarkaši Majami Hita pobedili su Toronto rezutatom 123:103 u novoj rundi NBA lige. Reprezentativac Srbije, Nikola Jović ponovo je odigrao na odličnom nivotu postigavši 22 poena uz pet skoka i dve asistencije. On je bio drugi najefikasniji igrač na tom susretu i pokazuje sve bolje igre.

Jović je istakao da mu je igranje za nacionalni tim dosta pomoglo.

– Reprezentacija mi je mnogo pomogla. Na Svetskom prvenstvu je svaka utakmica važna, ako izgubiš, to može da bude meč koji će te poslati kući. Te utakmice su kao da se igra plej-of. Pomoglo mi je i samo to da sam bio u društvu takvih saigrača, i da igram protiv svih dobrih reprezentacija tamo. Amerikanci možda nisu došli u najjačem sastavu, ali su ipak bili dobar tim. Sve to me je pripremilo za ovu sezonu – naveo je.

Potom je dodatno prokomentarisao uspeh tima koji je se nalazi na osmoj poziciji tabele.

– Osećaj je sjajan, doći do pobede, pogotovo u meču u kojem smo imali toliko asistencija – 37. Na tome je bio i naglasak na treningu pred utakmicu, na protoku lopte, pronalasku otvorene pozicije, tako želimo da igramo, a tako smo sada i igrali. Trener Spo (Spolstra) želeo je da budemo na istim talasnim dužinama, da bolje koristimo svoje snage, da znamo kod koga ide lopta – zaključio je Jović.

BONUS SADRŽAJ:

NAGETSE SKUPO KOŠTAO PORAZ SPARSA: Tri tima konkurišu za prvo mesto Zapada!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter