0
Domaći fudbal
Vladan Milojević

head coach Vladan Milojevic Crvena Zvezda - Vozdovac, Superliga Srbije 10.2.2024. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

MILOJEVIĆ NAHVALIO TRENERA ŽELJE IZ PANČEVA: „Očekuje nas teška utakmica!“ (VIDEO)

Objavljeno: 13.04.24 u 18:41

Milojević ne želi da unapred upiše tri boda

Fudbaleri Crvene zvezde u nedelju od 17.00 na stadionu „Rajko Mitić“ dočekuju ekipu Železničara, u okviru 30. kola Superlige Srbije.

Uoči ovog susreta javnost se obratio šef stručnog štaba šampiona Srbije, Vladan Milojević.

Očekuje nas teška utakmica, kao i sve prethodne u prolećnom delu prvenstva. Pred nama je poslednji meč u regularnom delu šampionata. Promenom trenera Železničar je zaigrao u drugom sistemu. Gospodin Dobrašinović je to već dobro pokazao dok je bio trener Novog Pazara. Odličan je taktičar, sigurno da nam neće biti lako. Očekujemo jako tešku utakmicu – počeo je Milojević.

Što se tiče kolege iz pančevačkog tima.

– Mislim da je filozofija Dobrašinovića jasna, sve njegove ekipe vole da igraju fudbal, imaju tačan plan i strategiju za svaku utakmicu. Ne znam šta je pripremio za sutrašnji duel, ali je sigurno da je prikazao svoje trenerske kvalitete u prethodnom periodu.

Crveno-beli su spremni.

Svaku utakmicu pripremamo na isti način, bez obzira na kom mestu na tabeli se nalazi protivnik. Svejedno je da li se ekipa bori za prvu poziciju, izlazak u Evropu ili opstanak u ligi, sigurno nas očekuje teška utakmica. Pripremili smo se na najbolji mogući način.

Imao je reči hvale i za Lazara Romanića.

Lazar jako dobro igra. Jedan je od boljih igrača u ligi. Dugo ga pratim, još kao mlad fudbaler je otišao u Grčku, gde je ostavio sjajan utisak. Postigao je dosta golova u teškoj sredini i ligi. Sigurno da je ozbiljan igrač, trebalo bi posebno obratiti pažnju na njega.

Neće biti Gelora Kange.

U ovom trenutku smo sigurni da Kanga neće nastupiti, pauziraće zbog žutih kartona. Ostali igrači su za sada spremni da nastupe.

Što se tiče Krasoa i Endiajea.

Ne znam, videćemo – zaključio je Vladan Milojević.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter