0
Košarka
Nikola Jović

Nikola Jović (FOTO: YouTube/Screenshot)

JOVIĆ U SJAJNOJ FORMI: Mladi srpski košarkaš otkrio zbog čega je podigao nivo igre u Majamiju!

Objavljeno: 13.04.24 u 18:10

Jović ove sezone ostavlja sjajan utisak na Floridi

Nikola Jović, mladi srpski košarkaš, briljirao je na terenu u pobedi Majamija nad Torontom rezultatom 125:103, ubacivši impresivnih 22 poena. Njegova uloga i minutaža u ekipi znatno su porasli, od rezervnog igrača do startera koji redovno dobija priliku da pokaže svoj talenat. Jović ističe da je ključ njegovog uspeha u odbrani.

Odbrana me drži na terenu. Vidim da veruju u mene, mislim da mogu da igram dobru odbranu i to je ono na čemu sam radio – izjavio je Jović, koji je nedavno postigao 23 poena u pobedi nad Atlantom, pokazujući svoju izuzetnu formu.

Iskustvo koje je stekao na Mundobasketu u Manili imalo je značajan uticaj na Jovićev razvoj kao igrača.

To iskustvo mnogo mi je pomoglo jer je bilo utakmica koje mogu da te pošalju kući, kao plej-of. Samo što sam bio sa tim momcima mnogo mi je pomoglo. Mnogi nacionalni timovi su jaki. SAD možda nije bila u najjačem sastavu, ali su svakako bili dobri. Po povratku odande sam imao mali korak unazad. Sad je sve došlo na svoje – objasnio je Jović na konferenciji za medije nakon meča.

Jovićeva izvanredna forma i posvećenost odbrani donose Majamiju značajnu prednost na terenu, dok njegova upornost i posvećenost obećavaju svetlu budućnost za ovog mladog košarkaša.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter