0
Košarka

FOTO: Twitter/@MiamiHEAT

JOVIĆ PRESREĆAN NAKON NOVOG SJAJNOG MEČA: Ovo je imao da poruči! (VIDEO)

Objavljeno: 13.04.24 u 09:39

Svaka čast!

Majami Hit je pred svojim navijačima savladao ekipu Toronto Reptorsa rezultatom 123:101 i tako nastavio veoma dobru formu.

Tim Darka Rajakovića je već u prvom poluvremenu naišao na osetniji zaostatak, te se praktično pitanje pobednika nije ni postavljalo.

Odličan je bio i srpski košarkaš Nikola Jović, koji nastavlja fenomenalnu formu u dresu tima sa Floride.

Nekadašnji igrač Mege zabeležio je 22 poena, uz tačno 50 odsto šuta iz igre, a na to je dodao i po pet asistencija i skokova.

 

Nakon meča je srpski košarkaš istakao zadovoljstvo prikazanim partijama.

-Reprezentacija mi je mnogo pomogla. Na Svetskom prvenstvu je svaka utakmica važna – ako izgubiš, to može da bude meč koji će te poslati kuću. Te utakmice su kao da se igra plej-of. Pomoglo mi je i samo to da sam bio u društvu takvih saigrača, i da igram protiv svih dobrih reprezentacija tamo. Amerikanci možda nisu došli u najjačem sastavu, ali su ipak bili dobar tim. Sve to me je pripremilo za ovu sezonu- izjavio je Jović.

– Osećaj je sjajan, doći do pobede, pogotovo u meču u kojem smo imali toliko asistencija – 37. Na tome je bio i naglasak na treningu pred utakmicu – na protoku lopte, pronalasku otvorene pozicije, tako želimo da igramo, a tako smo sada i igrali. Trener Spo (Spolstra) želeo je da budemo na istim talasnim dužinama, da bolje koristimo svoje snage, da znamo kod koga ide lopta…

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter