0
Evroliga

FOTO. Starsport

EVROLIGA ODLUČILA: Naneli podelio sa još dvojicom igrača MVP nagradu!

Objavljeno: 13.04.24 u 14:20

Odlična partija Amerikanca.

Košarkaši Partizana pobedili su Valensiju rezultatom 79:66 u posledenjem kolu regularnog dela Evrolige. Ovaj susret nije imao rezultatski značaj, pošto se ni jedan ni drugi klub nisu plasirali u plej-in fazu najelitnijeg kontinetnalnog takmiečnja. Susret je obeležio Džejms Naneli koji je bio najefikasniji na susretu postigavši 19 poena uz dva skoka i četiri asistencije.

Iz Evrolige su odlučili da Naneli bude MVP 34. kola, ali ne sam. On će tu nagradu podeliti sa Kostasom Slukasom iz Panatainaikosa i Markusom Hauardom iz Baskonije.  Hauard je je pobedi Baskonije na gostovanju Virtusu (95:91) postigao 34 poena uz šut iz igre 6/9 za dva, 5/13 za tri i 7/8 slobodna bacanja. Uz to je imao i tri asistencije.

Slukas je u pobedi Panatinaikosa nad Albom (84:75) upisao 16 poena (2/3 za dva, 3/3 za tri i 3/4 sa linije penala) i imao sedam asistencija i četiri skoka.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter