0
Domaći fudbal
Grobari

grobari navijaci fans supporters flags zastave during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and Olympiacos Pireus at Stark Arena on March 24, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

DIVAN GEST CRNO-BELIH: Navijači Partizana pomažu Srbima na Kosovu i Metohiji! (FOTO)

Objavljeno: 13.04.24 u 17:25

Partizan će pomoći jednom srpskom selu

Navijači Partizana, u duhu solidarnosti i pomoći sunarodnicima na Kosovu i Metohiji, organizovali su akciju za izgradnju Omladinskog centra u selu Cernica. Poznato je da su navijači širom Srbije ujedinjeni kada je u pitanju pružanje podrške i pomoći onima kojima je to potrebno, a sada su se članovi Partizanove navijačke zajednice pridružili toj inicijativi.

Cernica, kao jedno od najstradalnijih sela na Kosovu i Metohiji, tokom perioda od 1999. do 2003. godine izgubila je sedmoro svojih žitelja, među kojima je bio i četvorogodišnji dečak Miloš Petrović. Ova inicijativa navijača Partizana ima za cilj da pruži omladini Cernice prostor za edukaciju, socijalnu rekreativnost i druženje.

Navijači ističu da su svi žitelji Cernice strastveni navijači Partizana, što dodatno jača povezanost i empatiju između ove zajednice i kluba. Akcija skupljanja novčanih sredstava za izgradnju Omladinskog centra pokazuje da sportski duh može biti pokretač humanitarnih akcija i doprineti izgradnji bolje budućnosti za zajednice u potrebi.

Ova inicijativa navijača Partizana dobija široku podršku javnosti, dok se očekuje da će doprineti poboljšanju uslova života i obrazovanja mladih u selu Cernica, istovremeno šireći poruku solidarnosti i zajedništva širom Srbije.

 

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Објава коју дели romantizam trash (@romantizam_trash)

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter